Два билета до Майорка

Постановъчен екип

автор Ричард Бийн (въз основа на комедията на Карло Голдони "Слуга на двама господари")
превод, постановка и музикално оформление Андрей Аврамов
сценография Невена Белева
костюми Кирил Наумов

ролите изпълняват:
Рейчъл Краб Александра Сърчаджиева
Стенли Стабърс Александър Григоров
Полин Кленч Анджелика Джамбазова
Франсиз Борислав Захариев
Доли Елена Атанасова/Анна Станчева
Чарли Кленч Константин Икономов
Алфи Любомир Ковачев
Алън Мартин Желанков
Гарет Симеон Гълъбов
Лойд Боатенг Теодор Елмазов
в ролите на лица от публиката гост-студенти от Театрален колеж „Любен Гройс“ – Елисия Дженкинс, Игнат Дълбоков, Симеон Георгиев

драматург Михаил Тазев
помощник режисьори Живка Бадева и Ива Станчева
фотограф Антон Даскалов

„Два билета до Майорка“ с оригинално заглавие „Слуга на двама господари“ е съвременна адаптация на английския драматург Ричард Бийн по класическата италианска комедия на Карло Голдони. Заглавието бе определено като театрално-комедийния хит на предходното десетилетие и в продължение на повече от шест сезона не слезе от сцените на Уест Енд в Лондон и Бродуей в Ню Йорк. Невероятният актьор Джеймс Кордън, изпълнител на главната роля в английската продукция, бе отличен с наградата „Тони“ за мъжка роля и наградата „Драма Деск“ за театрални постижения в Ню Йорк. Освен това комедията получава четири награди на критиците, включително и за нова пиеса.
В спектакъла се преплитат в пъстра амалгама теми като престъпност, секс и пари. Преследвайки егоистичните си интереси, героите изпадат в нелепи ситуации и взимат прибързани решения, а намигването към съвременността още повече усилва комедийния ефект. Представлението активно въвлича публиката в импровизациите и я приканва да се включи в действието.
Позволете на талантливите актьори от трупата на Сатиричния театър „Алеко Константинов“ да ви приобщят към театралната игра.

МЯСТО
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
АНТРАКТ
ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ
Голяма сцена
135"
-
30 лв., 35 лв., 45 лв.

Участват

Loading..

Билети

Loading...

Loading...