Казвам се Урлаппи 14+

Постановъчен екип

от Херберт Розендорфер
превод Боряна Пашева
режисьор Анастасия Събева
сценична среда Боряна Семерджиева
музика Добромир Кисьов
хореография Александър Манджуков
текст на песента – Августина-Калина Петкова (по „Гарванът“ от Едгар Алън По)
помощник-режисьор Яна Каменова
драматург Михаил Тазев
фотограф плакат Антон Даскалов
фотограф Елена Спасова

„В пейзажа на унищожение прецизността е проява на божественост.“ Самюъл Бекет

Кой всъщност е Урлаппи? Мъж, жена, дете... Урлаппи е човекът, оставен сам на себе си, да потъне в собствената си самота. Създаден по образ и подобие на Бога – негово най-велико творение или най-голямо падение. Изправен пред проблема да се живее, Урлаппи е напълно безпомощен и невъзможен в стремежа си да се справи. Неспособен да приеме собствените си грешки и красота. Защото както „Адът – това са другите“, така и Раят – това са другите. Ще успее ли Урлаппи да превърне другия от Ад в Рай и ще се научи ли да живее с него или ще се провали. Но все пак, по Бекетовски – ще се провали „по-добре“.

Анастасия Събева – режисьор

ХЕРБЕРТ РОЗЕНДОРФЕР за автора
Освен множество романи и разкази, Розендорфер пише и пиеси, телевизионни сценарии, исторически изследвания, пътеводители и трактати по музика. Някои от творбите му принадлежат към жанра на фантастичната литература, но в своите реалистични и исторически произведения той често използва елементи на сатирата и гротеската.
Розендорфер е член на Баварската академия за изящни изкуства и Академията за наука и литература в Майнц, носител на множество немски литературни награди. Той е един от най-добрите стилисти на съвременната немска проза.

Спектакълът се препоръчва за зрители, навършили 14 години.

МЯСТО
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
АНТРАКТ
ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ
Comedy Bar "Happy Сатира"
55"
Не
20 лв., 25 лв.

Участват

Loading..

Билети

Loading...

Loading...