Театърът на твоята история

Постановъчен екип

Playback театър "Тук и сега" представя "Театърът на твоята история" - интерактивен импровизационен социално-ангажиран театър в Comedy Happy Bar Satira.

"Драматургът: Живот" ще ви предложи пространство за споделяне, свързване, забавление и нова гледна точка към живота!
Едно съ-творчество между публика и артисти, което никога не се повтаря!
Елате и изберете:

  • Бъдете само публика;
  • Разкажете нещо кратко от място;
  • Излезте на сцената и разкажете историята си;
    Ние ще изиграем обратно личните истории на хората от публиката, придружени с музика на живо, специално за всяка история!
    Незабравимо преживяване, в което всеки присъстващ е съ- автор на спектакъла!

Диригент: Цвета Балийска
Музикант: Константин Кучев
Актьори: Цветина Матова, Пламен Петков, Димитър Касабов, Емона Соколова

Playback театър „Тук и сега” е първата българска група член на International Playback Theatre Network с над над 500 представления в София и страната, с участия в множество фестивали, конференции и форуми.
Playback театърът е импровизационен театър, който играе историите на хората от публиката. Всичко на сцената е спонтанно - диалогът, изиграването, музиката. Осъществява се от 5-8 човека екип - диригент, музикант(и), актьори. Това е преживяване, което не може да бъде разказано, защото всяко представление е уникално и всеки зрител го преживява индивидуално. Със сигурност обаче има общи неща - споделянето на истории е вечният начин да учим за света, за себе си и за другите.
Корените на Playback театъра са в принципите и ценностите на психодрама метода - достойнство, среща, уважение, емпатия, креативност, спонтанност, толерантност, автентичност. Откритост и смелост за споделяне на чувствата и преживяванията си. Мотото на групата е - когато се престрашиш да излезеш от зоната си на комфорт - тогава магията се случва.
Този вид театър има своето характерно място сред останалите видове театрални представления. Това е едно различно преживяване, което дава възможност освен да се посмеем, но и да погледнем живота от друг ъгъл, да видим себе си, чувствата, мислите си пресъздадени креативно от актьорите на сцената.
Спонтанно създадената музика специално за всяка сцена е радост за сетивата и допълва магическото усещане от представлението в playback театъра, защото там главният герой не е на сцената, а в публиката.
Истинските истории, автентичните преживявания, искрените споделяния превръщат playback представлението в място за открит диалог, среща и разбиране на другата гледна точка.

Повече информация за "Тук и сега"
www.theatrehereandnow.com
YouTube: bit.ly/3QBSGYC

МЯСТО
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
АНТРАКТ
ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ
Comedy bar HAPPY Сатира
80"
Не
15 лв. - за ученици/пенсионери/хора с увреждания и 25 лв. - редовен

Билети

Loading...

Loading...