Боже! Крокодили!

Постановъчен екип

Моноспектакъл на Юлия Арнаудова
Автор: Яна Добрева
Режисьор: Владимир Мастиков
Сценография и костюм: Йордан Михалев, Владимир Мастиков
Музикална среда: Никола Попов
Графичен дизайн: Михалис Госис
Фотограф: Ивана Семовска

С любезното съдейтвие на:
ГРАНДЕ АРТ
Сатиричен театър "Алеко Константинов"
НЧ "Г. С. Раковски-1925"

МЯСТО
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
АНТРАКТ
ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ
Камерна сцена "Методи Андонов"
90
Не
16 лв.

С участието на

Loading..

Loading...

Описание

Пиесата на Яна Добрева "Боже! Крокодили!" ни потапя в съкровения вътрешен свят на остаряла театрална знаменитост, чийто живот преминава в сянката на миналото. Драматично променящият се свят кара артистичната душа да се крие зад избледняващия блясък на спомените.

Животът със спиращи дъха мигове става все по-далечен и блед. В дома е все по-студено и мрачно. Време е за равмосметка. Царството на крокодилите вече е дошло. В крокодилската реалност възвишеността и красотата остават далечен мираж в пустиня. Жив ли е още духът?

Въпреки, че животът избира за Юлия Арнаудова професионален път различен от театъра, тя никога не изневерява на своята най-голяма страст - сцената. Участва в рецитали под ръководството на Славка Матева. В Театър „Българска армия" прави „Любов, два пъти отстъпваща пред дълга", режисирана от проф. Николина Георгиева. В Театър-студио „Вселената на човека" към Министерство на културата играе в пиесата на Нийл Саймън „Джин и медени питки" под режисурата на Александър Хаджихристов. Изброените по-горе роли са една нищожна част от множеството театрални въплъщения през 80-годишния живот на артистката.

Loading...

Loading...

Loading...