Арт

Постановъчен екип

от Ясмина Реза

МЯСТО
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
АНТРАКТ
ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ
-
1:30
Не
14, 16, 18, 30 лв.

Участват

Actors: Please pick some actors!

Описание

Поради извънреден ангажимент на ЗАХАРИ БАХАРОВ през април 2017 в представления на „АРТ” той ще бъде заместен от Владимир Пенев, както и в представлението на 13 май.
Обикновено съперничеството за хубави жени е поводът за напрежение в мъжките приятелства. Но не такъв е случаят с Марк, Серж и Иван. Най-неочаквано закупуването на модернистична картина провокира поредица от откровения между дългогодишните приятели. Дали все още ги забавляват едни и същи неща? Допълват ли се все така взаимно като трио? Умеят ли след толкова години да уважават избора на другия? Търсейки баланса между откровение и лицемерие в името на дружбата, тройката приятели се забърква в комични обяснения.

“Аз, Владо, Юли и Захари - вероятно няма да направим най-добрата версия на “Арт” на земята, може би няма да бъде и най-модерната, но аз знам, че това представление ще се различава от всички останали представления на “Арт”, които се играят или са играни. И то ще се различава в едно. Само в едно, но струва ми се на мен, нещо много важно, много ценно. Тази вечер вие няма да гледате трима актьори на сцената, а трима приятели...”
Антон Угринов, режисьор

 

                                             В спектакъла има сцени с тютюнопушене.