Акция "Телевизионна мрежа" - стани един от нас!

Постановъчен екип

МЯСТО
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ
АНТРАКТ
ЦЕНА НА БИЛЕТИТЕ
-
-
Не
-

Участват

Actors: Please pick some actors!

Описание

https://www.facebook.com/satirata/videos/790360081407567/

БЕСНИ ЛИ СТЕ?

Изпратете вашето "Аз съм бесен!" видео и ще имате шанс да бъдете част от спектакъла "ТЕЛЕВИЗИОННА МРЕЖА". 

 Аз съм Калин Сърменов. Истински съм развълнуван да се завърна тази есен с нов спектакъл наречен " ТЕЛЕВИЗИОННА МРЕЖА ". Вие също имате възможност да бъдете с мен на сцената. А ето и моето предложение.

Имаме нужда да направите запис на самите себе си през телефона или да помолите приятел да ви заснеме и да кажете, да изкрещите следните думи:

"Аз съм бесен и повече няма да търпя!" или "Аз съм адски бесен и повече няма да търпя това!".

Направете го възможно най-ентусиазирано дори гневно. Имаме нужда от всякакви видеа от различни хора и краища на страната. Щом сте готови, качвайте ги във фейсбук или ги пратете на адреса на pr-a на Сатирата, който ще намерите в нашия сайт.

Всеки, който изпрати такъв клип, ще бъде гост на премиерата на спектакъла и ще спечели безплатно два билета .

Надявам се да се видим тогава. Благодаря!

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ 

 

ЗА КАКВО СА НУЖНИ ТЕЗИ ВИДЕОКЛИПОВЕ ?

 

В сценария на известната сцена "Аз съм бесен" Пади Чайефски пише: "Усилващ се хор идващ от скрити, черни кътчета на града. Крещящи хора - гласове пронизват влажния тътен на града с вик "Аз съм бесен и..." се надигат в неразличим рев на човешки гняв.".Ние ще използваме някои от изпратените видеа, за да сътворим панорамна мозайка от човешки лица прожектирана на декора и да изразим мащаба на авторовото намерение.

Действието на пиесата се развива в голямо ТВ студио и това изисква сложна техническа инфраструктура. В нея са включени монитори, камери и проектори, за да пресъздадем едно работещо ТВ студио с телевизионен екип, който е вплетен в действието. Ние използваме тази апаратура от първия ден на репетициите, за да изградим един достоверен медиен свят, който отразява света около нас. Не можем да чакаме публиката, за да реализираме нашата визия.