Обичай ме!
13 април 2018, 11:36

Кои са героите и изпълнителите !?

Кои са героите и изпълнителите в най-новия спектакъл на Сатиричния театър Обичай ме!”?

Най-поставяният европейски комедиограф Себастиен Тиери е нанизал в пиесата си „Обичай ме!“ поредица от необикновени събития
ситуации наситени със смях и ирония и всичко това последвано от дълбока човешка емоция, топла и лирична, като целия живот.

Чрез смеха и лиризма театралното действие трупа въпроси директно към седящите в салона. Защо причиняваме най-силната болка на най-близките си хора?
Кои са актьорите?

Димитър Баненкин – едно от новите талантливи попълнения в трупата този сезон, ще гледаме в ролята на Андре.

Всяка вечер телевизионната публика следи героя на Баненкин- Марин в сериала на BTV  “Скъпи наследници”. Помним  и забележителното му участие в “ Недадените”.

Баненкин може да гледате на живо и в спектакъла “Вихрушка“ на камерна сцена в Сатирата

Албена Павлова – водеща актриса в трупата на нашия театър, поддържаща репертоара от години. Албена е Лоранс в “ Обичай ме!”.

Бени е любимка на българите чрез най-гледаните продукции на BTV. Тя е Гълабина от “ Столичани в повече” и единствената “комичка” / за сега/ в “Комиците”.

Можете да се насладите на талантливата и игра на живо в спектаклите на Сатиричния театър: Психо от Джо Ортън , Случайна среща на Ерик Чапъл Скакалци от Ст. Л. Костов

Стоян Дойчев – като Патрик.
Спомняте си, очарователния и мил Асенчо от “Възвишение”, нали?! Това е той!
Стоян има впечатляваща творческа биография като куклен актьор – „Аз, Сизиф“,“Маугли“, „Момче и вятър“, , „Приказка за щастието“.
Работил е във Варненския и Сливенския куклен театър. Носител е  на наградата „Сивина“ за млад куклен актьор.

Милена Аврамова – талантлива и красива.
В “Обичай ме!” ще видим Милена в ролята на Сара.

Милена  Аврамова има участие в мега сериала “Скъпи наследници”.

В Сатиричния театър на живо гледайте  в: Щастливеца от Руси Божанов, Странната двойка от Нийл Саймън, Bella Donna от Щефан Фьогел

This post was written by Ina Shkarova