12 декември 2018, 18:14

ГОЛЕМИЯТ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ОТ САТИРАТА!

Едва ли има българин, който да не знае словосъчетанието САТИРИЧЕН ТЕАТЪР. Вече 60 години малкото зелено кукерче размахва камшика на комедията и сатирата.

Наближава Коледа и всички ставаме, или поне се стараем, да сме една идея по-добри. Коледа е време за подаръци към хората, които най-много обичаме… Затова Сатиричният театър, който най-много от всичко на света обича своите зрители, е приготвил ГОЛЯМ КОЛЕДЕН ПОДАРЪК за тях:

НОВАТА ОНЛАЙН СИСТЕМА ЗА ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ

Нека Ви кажем какви са удобствата и предимствата:

С три думи – БЪРЗО, ЛЕСНО, УДОБНО!

А по-подробно:

* “Купи билет за 60 секунди” е промоционалната кампания на Сатиричния театър и платформата EPAY-GO, с която запознаваме нашите зрители с удоволствието да имаш своите места в ръцете си за няколко минути, независимо в коя точка на света си.

* За онези, които не се разделят дори и за миг с телефона си, разработихме специалния промоционален сайт www.satirata.net, удобен за разглеждане и предлагащ супер бърза покупка на билети. С няколко прости действия можете да инсталирате икона на екрана си. Така винаги, с едно натискане, ще можете да купите билети за най-скорошното представление на желаната от Вас постановка.

* За зрителите, които разполагат с повече време и предпочитат добре да разгледат и подробно да се запознаят с афиша на театъра, препоръчваме официалния www.satirata.bg. Там даваме възможност за два вида покупки на билети С РЕГИСТРАЦИЯ и БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ. Опцията С РЕГИСТРАЦИЯ дава възможност да съхранявате вашите закупени билети за няколко спектакъла. БЕЗ РЕГИСТРАЦИЯ Ви препраща към платформата EPAY-GO, секция Сатиричен театър.

* Функцията “РЕЗЕРВИРАЙ БИЛЕТИ” е налична само в С РЕГИСТРАЦИЯ и е валидна за 24 часа. Важи за покупка на билет само в касата на Сатиричния театър.

* Ново съществено улеснение е възможността за покупка на театрални билети във ВСЯКА КАСА на EasyPay. На място Вие можете да изберете места по скицата на салона. Закупуването става в брой или с карта. На място получавате разпечатан електронен билет.

* От началото на тази година за удобство, пак на любимите зрители, плащането на касата в театъра може да се извърши с банкова карта през ПОС терминал.

И така какво Ви подарихме?

Подарихме ви УДОВОЛСТВИЕ да получите своите билети за театър на личния си e-mail, готови за разпечатване. Или УДОВОЛСТВИЕТО да ги имате на смартфона си под формата на WALLET (отдавна познато от чекирането на самолетния Ви полет). Подарихме ви СПОКОЙСТВИЕТО да купуваш от работното си място или от дома си, без сини и зелени зони, без градски транспорт, лоши атмосферни условия. Оставихме само ПРАЗНИКА от посещението в любимия Ви театър.

 

ДОБРЕ ДОШЛИ В САТИРАТА!

This post was written by Ina Shkarova