Билетна каса

На всяко първо число от месеца в билетната каса се обявява програмата за представленията през следващия календарен месец.

 

Ако вие сте студент, ученик или пенсионер, можете да си закупите билет на половин цена, но не по-ниска от 6 лева. Отстъпката е валидна за определени сектори в салона и не важи за премиерите, копродукциите и гостуващите представления !!!
За да се възползвате от това предложение, е нужно при покупката на билет да представите подходящ документ (личните карти не съдържат такава информация).
Ако купувате билет и за ваш близък – пенсионер, трябва да носите и негов документ.
С един документ се намалява цената на един билет !!!

 

Ако искате да закупите повече от 20 билета за определена дата, може да ползвате намаление за група, при което цената на всеки билет се намалява с 2 лева.
Пример:
Ако закупите от нашата каса 23 билета от сектора с цена 14 лв., то вие ще платите 23 билета по 12 лв.
Отстъпката не важи за премиерите, копродукциите и гостуващите представления !!!

 

Всеки зрител, закупил едновременно два или повече билети за три или повече представления от месечния афиш на Сатиричния театър, получава два безплатни билета за една постановка (без копродукциите и гостуващите), като изборът на дата, заглавие и ценови пояс е ваш.

 

В Сатиричния театър е осигурена достъпна среда за хората с увреждания, както и специално отделен сектор в зрителната зала за тях и техните придружители. Молбата ни е, при закупуването на билети да потърсите повече информация от служителите в билетна каса.

 

В съботите и неделите, в които има представления за деца, билетната каса започва работа от 10:30 ч.

 

За мнения, препоръки, оплаквания, похвали или да споделите хубава идея с екипа на продажбите:

Ева Чобанова, e-mail: eva.chobanova@gmail.com