Злополучно криминале

от Хенри Луис, Джонатан Сейър и Хенри Шийлдс
Превод и постановка Пламен Марков
Сценография Мира Каланова
Сценична акробатика Камен Иванов
Музикална среда Мартин Каров
Асистент-режисьор Максима Боева
Участват Йорданка Стефанова, Михаил Сървански, Явор Борисов, Пламен Великов, Богдан Казанджиев, Мартин Каров, Константин Икономов, Кирил Бояджиев, Стефан Щерев - Чечо, Димитър Живков, Полин Лалова, Тодор Близнаков
Място Голяма сцена
Продължителност 2:30
Антракт Да
Цена на билетите 8, 10, 12, 16 лв.

Описание

Какво може да се обърка по време на едно представление? Ами практически всичко – от преждевременно вдигнатата завеса до типа и брой припадъци на единствената актриса. Непредвидено публиката на премиерата на „Мистериозно убийство в имението Хавършъм” в Театър Корнли Политехник получава като бонус към криминалната интрига ала Агата Кристи несекваща поредица сценични гафове, които актьори и технически служби самоотвержено се опитват „да прикрият”. За това пък зрителите на Сатиричния театър получават напълно гарантирано огромна доза смях покрай всички премеждия и шум пред кулисите, на които ще станат свидетели.

 

ZlopoluchnoKriminale_flaer_110x165 (1)-1

8 коментара

  :

  Страхотно представление, смях се от сърце повече от два часа и с удоволствие бих го гледал отново. Поздравления за целия актьорски състав и го препоръчвам горещо на всички. :)::):))

  :

  Наистина беше страхотно! Комедия без простотии и цинизми и без димитъррачковски циркаджилъци в днешно време е изключително трудно да се види, а това представление беше ТОЧНО ТАКОВА! Браво за избора на пиесата, браво за актьорите и за целия спектакъл изобщо! Препоръчвам горещо! За съжаление – не е постановка, около която се „вдига шум“, както примерно около прочутия „Спанак с картофи“, където дремах, и сигурно ще си остане незабелязана…

  :

  Много свежа постановка, може би най-добрата, която съм гледала някога.

  :

  Хубава и забавна пиеса! Заслужава си

  :

  Злополучни са зрителите,попаднали на това безвкусно недоразумение,подведени от по-горните коментари.Злополучни са и актьорите,гърчещи се да спасят неспасяемо слаб сценарий.Дълго време няма да вляза в Сатирата и на никого не го пожелавам.

  :

  За мен беше чест и изключително удоволствие да присъствам на постановка на сцената на Сатиричен театър „Алеко Константинов“ „Злополучно криминале“ от Хенри Луис, Джонатан Сейър и Хенри Шийлдс. Страхотна комедия смяхме се от сърце повече от два часа и с удоволствие бих го гледала отново. Насладих се на чудесната актьорска игра и професионализъм на актьорите: Йорданка Стефанова, Михаил Сървански, Явор Борисов, Пламен Великов, Богдан Казанджиев, Мартин Каров, Константин Икономов, Кирил Бояджиев, Стефан Щерев – Чечо, Димитър Живков, Полин Лалова, Тодор Близнаков. От театъра си тръгнах заредена с положителни емоции и повдигнато настроение! Поздравления за целия актьорски състав!

  :

  хора, явно сме гледали различни постановки! На базата на вашите хвалби отидох да го гледам и разочарованието беше пълно! По едно време реших, че съм сбъркал мястото и съм попаднал във физкултурен салон от безмерното търчане, въргаляне по пода и упражненията на вис… а английския хумор с лупа да го търсиш.

  :

  Добре, че има антракт /сто на сто оотчаяните зрители да се измъкнат!/ Хораааа, хайде да вземете да правите прилични пиеси! Стига с тая халтура и с чувството за значимост със слаби постановки, измъчена игра, измъчен сценарии, въобще мъка! Който се минал – минал!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Медиите за "Злополучно криминале"