Джина и Фидел

от Жолт Пожгаи
Превод Красимира Гаджокова
Постановка Жолт Пожгаи
Асистент-режисьор Людмила Стоин
Сценография Лилия Бабунова
Мапинг Бохос Топакбашиян
Стиховете от Евгений Евтушенко са в превод на Ива Николова
Участват Нона Йотова, Кирил Ефремов
Гледайте на:
16 октомври 2017 19:30
Място Камерна зала "Методи Андонов"
Продължителност 1:40
Антракт Не
Цена на билетите 8 лв.

Описание

През 1974 световноизвестната, но вече оттеглила се от киното Джина Лолобриджида пристига в Хавана, за да направи интервю с Фидел Кастро. Актрисата се озовава в свят съвършено различен от това, което първоначално си е представяла – света на живеещата все още с треската на революцията Куба. А Фидел Кастро изглежда не е онзи диктатор с окървавени ръце, описван от европейските информационни агенции. Интервюто е заснето, но в крайна сметка не е излъчено никога, по нито един телевизионен канал. Защо наистина? Фидел Кастро и Джина Лолобриджида твърдят, че тази среща е изиграла изключителна и определяща роля в живота им. Какво ли се е случило там тогава между тях двамата?

 Спектакълът е осъществен със съдействието на logo_INT_64

В спектакъла има сцени с тютюнопушене.

Gina i Fidel_poster

7 коментара

  :

  поздравления за екипа! превъзходна игра на КирилЕфремов.

  :

  Не само според мен, а според всички мои близки и познати, театърът много е спечелил от това, че се е одързостил да постави пиеса, която НЕ Е САТИРИЧНА! Стига с тази допотопна сатира!

  :

  Публиката на този театър е същата, която обича чалгата. Голям театър с жалки възможности да привлече интелигентна публика

  :

  Много хубава постановка -човешка, затрогваща ( със страхотна музика и разкошни кадри от стара Хавана …била съм в Куба и много ме докосна). ЧУДЕСНА игра на Кирил Ефремов. БРАВО за идеята да бъде поставена!!!

  :

  Страхотна постсновка.Пренася те в друго време..Голямо браво и на двамата.

  :

  разтърси ме из основи
  уникална игра
  поздравления

  :

  Много ми хареса – секси, искрена, дълбока, жива постановка. Бих я гледала отново. Благодаря на актьорите за завладяващата игра!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Медиите за "Джина и Фидел"