Билетна каса

 • На всяко първо число от месеца в билетната каса се обявява програмата за представленията през следващия календарен месец.
 • Ако вие сте студент, ученик или пенсионер, можете да си закупите билет на половин цена, но не по-ниска от 6 лева. Отстъпката е валидна за определени сектори в салона и не важи за премиерите, копродукциите и гостуващите представления !!!
  За да се възползвате от това предложение, е нужно при покупката на билет да представите подходящ документ (личните карти не съдържат такава информация).
  Ако купувате билет и за ваш близък – пенсионер, трябва да носите и негов документ.
  С един документ се намалява цената на един билет !!!
 • Ако искате да закупите повече от 20 билета за определена дата, може да ползвате намаление за група, при което цената на всеки билет се намалява с 2 лева.
  Пример:
  Ако закупите от нашата каса 23 билета от сектора с цена 14 лв., то вие ще платите 23 билета по 12 лв.
  Отстъпката не важи за премиерите, копродукциите и гостуващите представления !!!
 • Всеки зрител, закупил едновременно два или повече билети за три или повече представления от месечния афиш на Сатиричния театър, получава два безплатни билета за една постановка (без копродукциите и гостуващите), като изборът на дата, заглавие и ценови пояс е ваш.
 • В Сатиричния театър е осигурена достъпна среда за хората с увреждания, както и специално отделен сектор в зрителната зала за тях и техните придружители. Молбата ни е, при закупуването на билети да потърсите повече информация от служителите в билетна каса.
 • В съботите и неделите, в които има представления за деца, билетната каса започва работа от 10:30 ч.
 • На представленията за възрастни не се допускат деца под 7 години.

 

За мнения, препоръки, оплаквания, похвали или да споделите хубава идея с екипа на продажбите:

Ева Чобанова, e-mail: eva.chobanova@gmail.com